Presentem l’instrument de monitoratge dels DSiR a l’Agenda 2030 de Catalunya

Noticias

2019-11-28

Avui hem participat a la presentació a Barcelona e l’instrument de monitoratge dels Drets Sexuals i Reproductius a l’Agenda 2030 de Catalunya. Una eina d’incidència feminista que s’ha treballat amb expertesa i complicitat des de les entitats i col·lectius feministes del territori, per al control i guia de les polítiques públiques catalanes en relació als DSiR, com a drets de les dones, que s’han de posar al centre de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible.
L’acte ha tingut lloc a l’Agència Catalana de la Joventut, amb taula inaugural a càrrec de: Carme Gual, de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Montse Pineda, de Creación Positiva, Sílvia Aldavert, de L’Associació Drets Sexuals i Reproductius.
Ha seguit la taula L’Agenda 2030 Feminista, el monitoratge dels DSiR, de les polítiques públiques i de l’Agenda 2030, des d’una perspectiva feminista interseccional amb la participació de Mª Luisa García i Sílvia Aldavert, d’Agenda 2030 Feminista, Encarna Bodelón, de Grup Antígona, i amb quatre representants de les companyes del Grup de Monitoratge: Nati Veraguas, de Dones Amb Empenta, Bea Cantero, de Mujeres Pa’lante, Elena Longares, de Plataforma LGTBI, i Sandra Cundines, de Sida Studi.
La segona part, Estratègies d’incidència política feminista a Amèrica Llatina i als espais globals, ha comptat amb Mónica Novillo, de la Coordinadora Europea-Nueva Generación Bolívia REPEM LAC, i Almudena Rodríguez, d’Agenda 2030 Feminista.
La jornada s’ha tancat amb una tercera taula, sobre Mecanismes de rendició de comptes, reptes, pressupost, feminisme interseccional i Agenda 2030 amb Mireia Mata, directora general d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, i Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya.
Resumen de privacidad

Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerte la mejor experiencia de usuario posible. La información de las cookies se almacena en tu navegador y realiza funciones tales como reconocerte cuando vuelves a nuestra web o ayudar a nuestro equipo a comprender qué secciones de la web encuentras más interesantes y útiles.