DONES AMB EMPENTA: [email protected]

Serveis d’Informació i Atenció a les Dones. SIAD – EAD

SERVEIS

Treballem amb perspectiva de gènere i interseccional. La nostra és una intervenció integral, multidisciplinar i coordinada, des de l’escolta i el respecte a les singularitats de cada persona que atenem.

Serveis d’Informació i Atenció a les Dones. SIAD – EAD

SIAD

Servei d’Informació i Atenció a les Dones de titularitat pública que ofereix assessorament i atenció psicològica, educativa i jurídica per a dones.

 

SIAD MICOD

SIAD Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena. Disposa de 3 punts d’atenció fixes al municipi d’Igualada i un punt d’atenció als municipis d’Òdena, la Pobla de Claramunt, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui.

SIAD Anoia

SIAD del Consell Comarcal de l’Anoia. Disposa de 3 punts d’atenció fixes al Consell Comarcal de l’Anoia i Capellades. De forma itinerant, el servei també es du a terme per a la resta de poblacions de la comarca.

EAD

Servei local d’assessorament i atenció educativa, psicològica i jurídica amb perspectiva de gènere. És un programa pioner que es va crear el 1999. Basat en el coneixement de la realitat, inserit en el teixit social.

 

EAD MASQUEFA

Serveis d’Informació i Atenció a les Dones. SIAD – EAD