DONES AMB EMPENTA: [email protected]

Tarda Jove – Salut

Tarda Jove – Salut

SERVEIS

Abordem les relacions, l’orientació sexual, la identitat o expressió de gènere, el dret al plaer i a decidir, i més, en espais d’atenció directa específics per a adolescents i joves.

Tarda Jove – Salut

És un servei d’informació i atenció sobre temes de sexualitat i reproducció per a joves menors de 25 anys, amb perspectiva de gènere i des del foment de la igualtat de drets, amb una visió lliure d’actituds sexistes, homofòbiques, bifòbiques, transfòbiques o androcèntriques.

Està disponible els dilluns de 17.30 a 19.30h, al CAP Igualada Urbà, amb un telèfon específic d’atenció. És el 634 66 94 22, operatiu cada dilluns a la tarda també a través de WhatsApp, tant per fer consultes com per a programar visites.

La Tarda Jove és un servei de l’equip d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva – ASSIR Anoia, format per una llevadora i dues psicòlogues del Programa de Salut per a les Dones de DAE.

L’espai de la llevadora és d’orientació i informació sobre temes afectius i sexuals, dubtes sobre anticoncepció, consells per a evitar les infeccions de transmissió sexual, comportaments de risc o prevenir el càncer de coll uterí. És una atenció més de patologia ginecològica i d’educació afectiva i sexual.

L’atenció psicològica és d’indole més emocional. L’equip de DAE aborda temes com l’orientació sexual, el dret a decidir, la identitat o expressió de gènere, el dret al plaer o la prevenció de les violències masclistes, entre altres. L’objectiu és la prevenció de riscos i l’acompanyament en conflictes i/o la presa de decisions en temes relacionats amb la sexualitat.

Tarda Jove – Salut