DONES AMB EMPENTA: [email protected]

Veïnes x Veïnes

Veïnes x Veïnes

SERVEIS

Organitzem i difonem activitats d’acció comunitària. Creem espais de reflexió i debat, també d’aprenentatge. Construïm discurs. Promovem la participació ciutadana en el devenir públic i l’enfortiment del teixit associatiu.

Veïnes x Veïnes

Veïnes per Veïnes és un projecte de l’Associació Hèlia per a crear xarxes de dones voluntàries que puguin acompanyar a veïnes en situació de violències masclistes en el seu procés de recuperació des d’una vessant d’apoderament comunitari.

Es tracta d’un acompanyament entre iguals, de ciutadana a ciutadana, per a realitzar determinats tràmits com ara anar als jutjats, a seus policials, visites amb advocats o advocades, mèdiques, a l’escola de les criatures, procediments administratius, serveis socials, etc.

Qualsevol dona pot formar-ne part. Només cal tenir disponibilitat i ganes d’involucrar-se d’una forma més activa en la lluita contra les violències masclistes, amb una perspectiva feminista, interseccional i de drets humans, de forma totalment confidencial i respectuosa amb la dona que viu les violències masclistes com a subjecte de dret.

Dones Amb Empenta portem el projecte a Igualada en col·laboració amb Hèlia per a desplegar-lo a la comarca de l’Anoia, amb formació prèvia i suport professional especialitzat.

Per a poder participar, podeu pots posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon 938 04 54 82, o per mail [email protected].

Veïnes x Veïnes