DONES AMB EMPENTA: [email protected]

“Compartim la criança”, un espai de DAE per a millorar el benestar de les famílies amb nadons

Notícies

19/07/2019

Compartim la criança és un espai psicoeducatiu que Dones amb Empenta du a terme a la Casa del Parc del Xipreret per a donar suport a les famílies amb nadons. Aquest dimarts l’espai s’ha acomiadat del curs amb una festa d’aigua fins la propera edició, després de l’estiu.

El programa forma part dels Serveis d’Atenció a les Famílies, dins del SOAF,  que l’entitat ofereix per a compartir inquietuds, potenciar les competències marentals i parentals, i afavorir el benestar de les famílies en la primera etapa de criança.

Hi participen per tant, famílies amb nadons des del néixer i fins aproximadament el primer any. Principalment les mares i nadons, amb les quals es creen dinàmiques i tertúlies entorn temes com la pròpia salut, l’evolució del vincle amb les criatures, la introducció de nous aliments, els petits canvis en les etapes dels nadons, la reincorporació a l’àmbit laboral, amb les inquietuds que això comporta a l’hora de deixar el bebè o com reestructurar-se el temps, l’enyorança de la vida anterior, els canvis en les dinàmiques de parella i familiars,  la tria de la llar d’infants, o el dilema de demanar una excedència, amb les incomprensions i les complicitats que ens trobem quan ja ho hem fet.

Compartim la criança es realitza en vàries edicions a l’any, els dimarts, de 10 a 11.30h del matí, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada  i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Per participar cal inscriure’s, però hi ha flexibilitat tant a l’hora d’entrar com de sortir, així com en el número de sessions a participar, per a adaptar-se als diferents moments i necessitats de la criança.

Més informació:

www.dae.cat – 938045482 – [email protected] – [email protected]