Rebem el Premi al Compromís Cultural 2021 que atorga Òmnium Anoia, pel nostre treball en defensa dels drets de les dones, construint espais d’atenció, informació i trobada, i tirant endavant diversos programes de sensibilització, prevenció i formació.

Un reconeixement que no esperàvem, i que acollim en el nostre 25è aniversari, amb la mateixa il·lusió que quan vam començar.

Compartim amb Òmnium l’anhel de llibertat, que per a Dones Amb Empenta no pot esdevenir sense l’anhel de viure lliures violències masclistes, sense discriminacions pel fet d’haver nascut dona. Perquè per a nosaltres la llibertat d’un poble no pot ser sense la llibertat de totes les persones que el formen.

L’entrega de premis va tenir lloc el dimecres 8 de setembre, al Teatre Municipal L’Ateneu d’Igualada, en l’aniversari també de l’entitat organitzadora, que compleix 50 anys de la seva fundació. Felicitem Òmnium Anoia per la XVII edició dels Premis Compromís Cultural, per la bella cerimònia, i pels seus 50 anys de vida.

Així com felicitem la resta de premiats: Eduard Eroles i Camats, i Antoni Dalmau i Ribalta, fundadors d’Òmnium Anoia, coincidint amb l’aniversari de l’entitat; Francesc Ricart i Orús (Premi a la trajectòria 2020) i la companyia d’arts escèniques Teatre Nu (Premi a l’entitat 2020). L’entitat ha entregat els premis de l’edició de l’any passat, que va quedar suspesa per la Covid-19.