DONES AMB EMPENTA: [email protected]

L’Escola Popular d’Economia Feminista arriba a l’Anoia

Notícies

26/06/2023

El proper mes de setembre acollim a Igualada la 23a edició de l’Escola Popular d’Economia Feminista, per primera vegada per a les dones, lesbianes i trans de la comarca de l’Anoia.
L’EPEF és un projecte de les companyes de l’associació feminista de cooperació internacional CooperAcció de formació, intercanvi i enxarxament per a reapropiar-nos de l’economia, els temps i els cossos que sostenen la vida a través de la pròpia experiència.

Hem col·laborat amb elles per portar-la a Igualada, del 21 de setembre al 2 de novembre, els dijous, excepte el 12 d’octubre que canviarem pel dimecres 11, de 17:30 a 20:30h. Realitzarem set sessions en total al local de Dones Amb Empenta al carrer de Florenci Valls. Disseccionarem amb diferents mòduls l’economia capitalista, patriarcal i colonial, i comprovar com travessa els notres cossos i territoris, tant a nivell individual com col·lectiu, local com global.

El format és presencial, al local de Dones Amb Empenta al carrer de Florenci Valls. Ens permetrà cuidar-nos, revisar-nos i fer safareig per capbussar-nos en els feminismes a través de metodologies i llenguatges diversos. Donarem valor a allò invisible i polititzarem malestars, alegries, inquietuds, precarietats i afectes.
CooperAcció ens fa una proposta política feminista de treball per a la transformació, per fer un procés que comença amb l’escola i que trasllada els seus impactes als carrers, als barris i a l’entorn de les persones que hi participem. Les sessions es construeixen amb metodologies participatives, el joc i l’educació popular, situant al centre les veus, les experiències, els sabers, les preguntes i els dubtes de les participants.
Les EPEF se sustenten en tres grans eixos: el feminista, l’antiracista i l’ecosocial. Tres mirades que es vinculen a les escoles i travessen els diferents mòduls, des dels continguts propis de la sessió com als materials d’aprofundiment. Tot i tenir un marc teòric comú, esdevenen eines clau el diàleg, l’escola, el respecte, la creativitat i la curiositat de les participants de cada edició als diferents territoris on es duue a terme.

Més informació i inscripcions a: bit.ly/EPEF-Anoia